Ruiterweekend

DSC00411

Wil jij gezellig met vriendinnen, stalgenoten of familieleden een weekend weg? Heerlijk even uitwaaien op Ameland en het eiland ontdekken vanaf de rug van een paard? Wij organiseren ruiterweekenden voor volwassen (minimumleeftijd 18 jaar).

Tijdens een ruiterweekend verblijf je in een gedeelte van De Hollumer Trap. Je hebt hier met je eigen gezelschap een slaapzaal met stapelbedden. Samen met de rest van de groep die deelneemt aan het ruiterweekend deel je de zaal. Hier eten we gezamenlijk en kun je na de buitenrit even heerlijk op de bank zitten.

De paarden en pony’s staan letterlijk in de achtertuin. We hebben diverse paarden en pony’s. Zo hebben we een paard, maar ook diverse pony’s zoals fjorden, een haflinger en een duitse rijpony. Dit zijn veelal stevige type pony’s waardoor hier ook goed door volwassenen op gereden kan worden.

Weekendplanning

Vrijdag:
– Vertrek boot Holwerd 15.30u of 17.30u
– Warme maaltijd
– Uurtje rijden in de buitenbak ter kennismaking met de paarden

Zaterdag:
– Ontbijt
– Ochtend vrij te besteden
– Lunch
– ’s Middags buitenrit van 4 à 5 uur
– Barbecue

Zondag:
– Ontbijt
– Buitenrit van 2 à 3 uur
– Lunch ter afsluiting
– Vertrek boot Nes 16.30u

Alle maaltijden zijn verzorgd en er is onbeperkt koffie en thee. Je wordt in Nes bij de boot opgehaald en we brengen je hier aan het eind ook weer heen. Tegen meerprijs kunnen wij een fiets voor je regelen.

De planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Prijs
De prijs voor een ruiterweekend is €175,-. De prijs is inclusief het eten, paardrijden, onbeperkt koffie en thee en een dekbedpakket. Je betaalt zelf de overtocht met de boot en eventueel de huur van een fiets.